divendres, 1 de juny del 2012

Intercanvi amb Villemomble


Som els alumnes de 3r d’ESO. Durant uns dies del mes de Març vam fer un intercanvi amb els alumnes de l’escola Blanche de Castille de Villemomble.
Vam marxar d’Olot el dissabte 17 de març, a les 20h i vam arribar a París l’endemà al matí. Al llarg de la setmana vàrem fer moltes activitats: Montmartre, museus del Louvre i Orsay, passejada pel riu Sena amb el Bateau Mouche, Versailles, Arc de triomf, Torre Eiffel, Disney land, etc... L’ultima nit de l'intercanvi vàrem fer una festa a casa d’una noia francesa.
Al cap d’un temps, durant la segona setmana de maig, els alumnes francesos varen venir a Olot. Durant els dies que van estar a Olot, els nostres “correspondants” van anar a visitar Barcelona i diferents zones gironines i garrotxines. També vam fer activitats conjuntes, com anar a Portaventura, a Sant Francesc o un pica-pica.
L'últim dia vam anar a fer un sopar amb tots els alumnes de l'intercanvi i també amb nois i noies de la classe que no hi participaven. Ens vam acomiadar l'últim dia amb una festa a casa d'un company de classe.
Ha estat una experiència molt bona i que recordarem al llarg de les nostres vides.


Alumnes de Francès de 3 d'ESO.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada