dimarts, 14 de maig del 2013


Projecte ciutadania 1r ESOA

Els alumnes de 1r d’ESO estem realitzant un projecte de ciutadania que es basa en l’aprenentatge i servei. La idea és aprendre un tema i poder-lo compartir i explicar a altres persones.
Ens hem dividit i hem realitzat dos petits projectes, un destinat als alumnes d’Educació Infantil i l’altre pensat pels alumnes de 4t de Primària.
Els animals de la granjal. Pels nens i nenes d'Educació Infantil .L'objectiu és fer conèixer els animals de granja i les seves característiques. Hem preparat un memory amb dibuixos i el nom de l’animal escrit en lletra de pal, hem representat els animals amb mímica, hem projectat com es diuen en anglès i quin tipus de pell tenen, i finalment hem fet un joc de relacionar aspectes com el menjar, el tipus de cua o pèl, amb els diferents animals de granja. Pensem que els nens i nenes han après molt i nosaltres ens ho hem passat molt bé fent una mica de mestres.
La tecnologia és el projecte que hem compartit amb els alumnes de 4t de Primària. Hem fet dos power-points explicant les  característiques dels ordinadors i els seus perifèrics, inters i externs., i també la utilitat que tenen els ordinadors dins l’escola. Hem fet tres petits grups i aquest han anat passant pels tres racons de treball. En  un hem explicat què és l’aula de tecnologia, el seu funcionament i normativa i hem treballat seguint un procés tecnològic, construint un avió de paper i fent-lo volar. Un altre grup ha vist les parts de dins un ordinador i el darrer grup,  ha pogut fer servir uns ordinadors portàtils del carro de Cicle Superior, i veure el què és un navegador, com entrar al correu electrònic,  com és un llibre digital. 
Endavant!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada