dimarts, 14 d’abril del 2015

Els alumnes de 4t d'ESO i les eleccions municipals del 24 de maig de 2014

Els alumnes de 4t d’ESO A han participat en una activitat molt interessant, proposada en motiu de les properes eleccions municipals que es celebraran el 24 de maig de 2015. La proposta consistia en preparar preguntes per plantejar a un dels candidats o  candidates que es presenten a les properes eleccions municipals de la nostra ciutat. 
El candidat a qui han pogut preguntar i que ens ha explicat les propostes del seu partit ha set en Josep Guix, candidat del Partit Socialista de Catalunya. Aquesta activitat ha set gravada per Olot Televisió i es projectarà el proper dijous 14 de maig de 2015
A en Josep Guix, els alumnes li han preguntat sobre el desenvolupament de la indústria, sobre com fomentar el turisme,  de com poden millorar les comunicacions, del paper d’Olot dins Catalunya, sobre la realitat de la immigració, dels projectes pels joves que es plantegen des del seu partit, sobre les polítiques mediambientals, i sobre molts altres temes que interessen i preocupen als nostres joves.

La valoració que n’han fet els alumnes i el professorat ha set molt positiva, ja que ha sigut  una bona manera de fer sentir la veu dels joves i d’acostar-los a la política i a la realitat de la nostra ciutat.





















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada