diumenge, 20 de novembre del 2016

11a edició del Projecte Rossinyol.

Dissabte dia 19 de novembre, a les 12 del migdia i a la Sala de Plens del Consell Comarcal de la Garrotxa, va tenir lloc la presentació del Projecte Rossinyol d'aquests curs. 
L'objectiu d'aquest projecte és afavorir la integració social, cultural i lingüística i el desenvolupament personal i formatiu d'alumnes d'origen estranger, mitjançant la formació de "parelles lingüístiques" entre universitaris de la UdG i alumnes de secundària de la nostra ciutat.

  


El Sr Jordi Feu, amb representació de la UdG fou l'encarregat d'inaugurar l'acte i la Sra. Mar Roca, regidora de Joventut, Esports i Festes dirigí unes paraules de benvinguda i agraïment a tots els assistents a l'acte.
La Srta. Marta Vila, coordinadora del projecte, va ser l'encarregada de fer les parelles a través d'un joc de refranys i per acabar la Sra. Ester Santaló, Responsable del Servei de Català d'Olot-la Garrotxa en Consorci per a la Normalització Lingüística, va lliurar unes carpetes amb tota la informació necessària a les parelles de mentors i mentorats.
Per tancar l'acte de presentació, s'oferí un refrigeri per tots els assistents.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada