diumenge, 27 de novembre del 2016

Caminada per la pau

El divendres 25 de novembre els alumnes de 4t d'ESO hem participat a la Caminada per la Pau que organitza l'Escola Pia de Catalunya, per tots els alumnes de 4t d'ESO de les 20 escoles del nostre país.
Aquest any la Caminada que portava per títol " Seguim caminant sense defallir! (L’educació eina per la pau)" s'ha fet a Montserrat. 
Hem pujat des de Collbató pel camí vell fins el monestir de Montserrat. Un cop allà hem pogut escoltar l'escolania de Montserrat cantant la Salve i el Virolai. i després hem participat de les danses i d'una lectura sobre la tasca de Sant Josep de Calassanç i el seu paper en el món de l'educació.
Aquesta caminada s'ha celebrat a Montserrat perquè és un indret important en la vida de Josep de Calassanç, i alhora perquè aquest curs celebrem els 400 any de l'Orde de l'Escola Pia dedicada a l'educació d'infants i joves, en un any jubilar, o sigui, un any de joia. I quina joia més gran pot haver-hi que reunir més de 500 nois i noies de 4t d'ESO, a la màgica i nostrada muntanya de Montserrat.
Ha sigut un dia magnífic.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada