dissabte, 1 d’abril del 2017

Xerrada "GAME OVER. No te la juguis" i la tasca de la Fundació Guttmann

Divendres 31 de març els alumnes de 4t d'ESO van tenir la sort d'assistir durant dues hores a una xerrada de l'Enric Pérez, educador de la Fundació Guttmann, una persona que viu en una cadira de rodes arrel d'un accident de bicicleta de carretera que va patir fa cinc anys.
"GAME OVER, No te juguis " és un programa de prevenció d'accidents de trànsit que té com a objectiu sensibilitzar els joves amb la finalitat que desenvolupin comportaments responsables, adoptin actituds de prudència i prenguin les mesures de seguretat necessàries en conduir un vehicle de motor i en practicar activitats esportives o de lleure que comportin un risc.
L'Enric va patir en primera persona un accident de trànsit amb greus seqüeles i ens va donar testimoni de la seva experiència, oferint-nos una lliçó de superació i vida.
Ens va explicar també la immensa tasca de les persones dediquen els seus esforços i coneixements, a fer que les persones podem viure el màxim de bé possible, les persones del món de la salut. Va parlar de les cures i operacions i que li van fer a l'Hospital Vall d'Hebron, i de la recuperació i aterratge a la realitat que va poder fer a l'Institut Guttmann.

Gràcies Enric pel teu testimoni. Gràcies Enric per fer-nos viure aquesta experiència.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada