dijous, 14 de juny del 2012

Èxit del projecte Emprenedors a 3r d'ESO!



El dia 12 de juny els alumnes de 3r d’ESO de l’escola, vam fer la presentació del projecte Emprenedors, patrocinat per l’Ajuntament d’Olot, al Casal Marià, davant de pares i companys. També vam aprofitar per representar l’obra de teatre d’anglès, que ja havíem estrenat al Teatre Principal, conjuntament amb altres obres presentades pels diferents instituts d’Olot.
L’acte va començar a les vuit del vespre amb una breu presentació de poemes recitats per alguns alumnes del curs i acompanyats al piano, per Carlota Moreno i Andrea Gil.
L’Àlex Foraster, tutor de les classes d’emprenedoria durant el curs, va donar la benvinguda al públic i va presentar els projectes dels alumnes. La finalitat d’aquest treball és aprendre tècniques de màrketing, saber desenvolupar una idea, ser emprenedors en el món actual i facilitar l’agilitat expressant-nos en anglès. En acabar les presentacions, els alumnes ens vam sentir satisfets del nostre treball i orgullosos del resultat obtingut.
Entre el públic hi havia la regidora d’ensenyament d’Olot, la senyora Núria Fité i el director de l’Escola, senyor Miquel Àngel Zarza, que ens van felicitar per la nostra feina. L’acte s’acabà amb la representació de l’obra de teatre The Film, que va ser tot un èxit.


Carla Colom i Ariadna De Bolòs

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada