dijous, 22 de novembre del 2018

Petit Format a l'Escola amb Píndoles Teatre

Avui els alumnes de 1r d'ESO han assistit a una actuació teatral dins el marc El Petit Format que se celebra aquests dies a la nostra ciutat.

Els objectius de l’activitat eren ben clars:
Familiaritzar l’alumnat a les arts escèniques i despertar inquietuds artístiques. Apropar el teatre als joves i generar nous públics. Trencar amb la idea de teatre convencional, i descobrir nous formats teatrals, concretament el microteatre. Tractar temes que siguin del seu interès i que puguin generar debat.  Adquirir coneixements entorn les arts escèniques. Treballar el teatre des de diferents vessants: lingüístic, artístic, tècnic, històric,... Fomentar el pensament crític. Transformar el centre educatiu en un escenari on tenir lloc històries inesperades i gaudir del teatre sense necessitat de sortir del centre educatiu.
Píndoles Teatre, microteatre fora del teatre, han presentat a l’escola les obres:

Aquest sol, hi és per a tots? La vida tranquil·la d’un home es capgira quan una bomba cau sobre casa seva. Guerra, exili i auxili. Temes d’actualitat propera i candent.
Duel: Dos personatges anònims es troben en el que serà el passatge més decisiu de la seves vides, un duel que és verbal i esgrimístic.
Hey soul sister: La Marta,  la Núria i la Mia van fer una promesa a 3r de primària. Serien amigues per tota la vida. Tan amigues que van escriure en un paper què farien de grans i van fer la promesa de no llegir-lo fins a 3r de carrera.
Ha estat perfecte, tots hem gaudit molt! Públic, actors i organitzadors

Si vols veure més imatges clica aquí!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada