dimecres, 13 de febrer del 2019

Acabant una II+D a 2n d'ESO

Han acabat la II+D a 2n d'ESO, amb un producte espectacular, per fer-ho han anat a l'Espai Ideal.

Els alumnes de 2n d'ESO han acabat la II+D treballada actualment, on s’hi plantejava la creació d'una nova societat en un planeta llunyà de la nostra galàxia.
Despès d'elaborar els productes que els han permès desenvolupar la II+D, arriba l'hora de presentar el producte final: una espectacular Roda de Premsa que ha tingut lloc a l'espai Jove l'Ideal.
Allí els alumnes convertits en promotors dels nous planetes i en periodistes, reporters, fotògrafs, han presentat els avantatges de viure en el seu planeta i han respost molt amablement, en tots els casos, les preguntes dels diferents periodistes.
El producte final ha estat redactar una notícia. Per fer-ho han hagut d'elaborar una base d'orientació a través d’analitzar i veure models de notícies.
Un cop redactada la notícia s'ha hagut d’ avaluar mitjançant una rúbrica preparada per a l'ocasió.
Avui els alumnes han tancat la II+D elaborant unes cartolines on han escrit tot el que havien après i, també, tot allò que els hi agradaria saber de més a més, aprofundint en el tema o senzillament escrivien les preguntes que els hi ha generat l'adquisició de nous coneixements sobre l’organització política, social i econòmica de la societat.

Si cliques  veuràs moltes imatges







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada