dilluns, 9 de desembre del 2019

PROJECTE ARTÍSTIC: CREEM UNA SEQÜÈNCIA DE MOVIMENT I EL SEU DISSENY SONOR

PROJECTE ARTÍSTIC A 3r d'ESO: 

CREEM UNA SEQÜÈNCIA DE MOVIMENT I EL SEU DISSENY SONOR

Les rutines creatives que hem estat treballant durant el tercer trimestre des de les àrees de visual, música i educació física han arribat a port: les últimes setmanes els grups cooperatius han estat treballant en el disseny sonor de les seqüències de moviment amb malabars que havien creat des de l'àrea d'educació física. 

Anteriorment havíem après a editar bases electròniques amb l'Audacity, i a crear efectes sonors... ara era l'hora de posar tots els ingredients junts i crear un disseny sonor que acompanyés a la nostra seqüència de moviment. Jugant amb els "loops" rítmics i els efectes sonors, hi afegíem algunes melodies i acords per crear la part harmònica de la nostra composició. 


Per veure més fotos, cliqueu aquí

I ara ja estàvem llestos per preparar les nostres petites seqüències de moviment! Aplicant tot el que havíem après a educació física, teníem tots els ingredients per crear uns minuts de circ i moviment... i la música l'havíem fet nosaltres!


Si voleu veure les altres propostes, cliqueu aquí

És molt interessant conèixer i aprendre tots els processos creatius que es necessiten a l'hora de crear un espectacle. Res no és casual, i cal posar-hi molt esforç per crear 3' d'espectacle... ara ja ningú ens podrà parar!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada